29.4.13

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ σε περιοχές του Δήμου Προποντίδας!.... εταιρεία "πυραμίδα" εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες

Προσοχή: Η ανάρτηση που ακολουθεί μπορεί να σώσει μερικά λεφτά σας από το να καταλήξουν στην τσέπη κάποιου επιτήδειου...



Η εταιρία-πυραμίδα με το όνομα .....ventures είναι μια καλοστημένη και καμουφλαρισμένη ΑΠΑΤΗ. Όπως είπα και πιο πάνω πρόκειται για μια εταιρία-πυραμίδα , κάτι το οποίο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Ενδεχομένως θα σας καλέσει κάποιος γνωστός σας , ο οποίος είναι ήδη μέλος της ΑΠΑΤΗΣ , την οποία προφανώς και ΔΕΝ γνωρίζει. Το ύφος του θα είναι κάπως περίεργο και αυτό θα πρέπει να σας παραξενέψει. Θα σας καλέσει για ένα καφέ σε ένα συγκεκριμένο μέρος και κάποια συγκεκριμένη ώρα ,

χωρίς να έχετε τη δυνατότητα να το διαπραγματευτείτε καθώς θα είναι πολύ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ. Το μόνο που θα κάνει είναι να σας καλέσει χωρίς να σας δώσει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία. Αν πάτε στο ραντεβού , θα σας γίνει μια καλοστημένη ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ από διάφορους "ειδικούς" , οι οποίοι είναι κι αυτοί μυημένοι στην εταιρία πριν τον γνωστό σας. Θα σας τάξουν διακοπές με "ονειρεμένες" τιμές σε "ονειρεμένους" προορισμούς. Αυτό είναι το ευχάριστο μέρος της ιστορίας τους. Αργότερα , θα σας μιλήσουν για το πως μπορείτε να κερδίσετε χρήματα χωρίς να δουλέψετε ΚΑΘΟΛΟΥ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε ΝΕΑ μέλη στην εταιρία.
Πώς λειτουργεί:
Με την εγγραφή σου πρέπει να καταβάλεις ένα ποσό, περίπου €250-€300. Ακολούθως, καταβάλλεις κάθε μήνα μια μηνιαία δόση, περίπου €30-€40. Όμως, σου λένε ότι αν γράψεις ακόμα 4 μέλη στην εταιρεία, τότε σταματάς να πληρώνεις μηνιαίες δόσεις (και ίσως να σου επιστρέφεται και το αρχικό ποσό). Επιπλέον, αν γράψεις περισσότερα από 4 μέλη, ή αν τα μέλη που έγραψες γράψουν κι αυτά καινούρια μέλη, τότε ξεκινάς να παίρνεις μια προμήθεια κάθε μήνα! Άρα βγάζεις λεφτά ΚΑΙ επιπλέον έχεις και προσφορές για φθηνές διακοπές! Αν γράψεις πολλά μέλη, τότε η προμήθειά σου θα μετατραπεί σε ένα αξιοπρεπές μηνιάτικο! Φανταστικό!


Το πρόβλημα:
Δεν είμαι ειδικός στα οικονομικά ούτε στα μαθηματικά. Όμως, οι ακόλουθες σκέψεις πηγάζουν από την κοινή λογική. Κατ' αρχής στα οικονομικά θεωρούμε ότι όλοι κάνουν λογικές (rational) επιλογές για να μεγιστοποιήσουν την ωφέλειά τους. Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να γραφτεί και να δώσει (λέμε τα μίνιμουμ: €250 + 12 μήνες Χ €30 = 250 + 360) €610 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο για να αποκτήσει προσφορές για φθηνές διακοπές; Να σημειωθεί ότι οι τόποι διακοπών είναι συγκεκριμένοι και τα πακέτα είναι επίσης για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι και είναι πραγματικά καλά πακέτα στα οποία γλιτώνεις το 50% ή και το 60% της τιμής, σε ποιον πραγματικά θα σύμφερε κάτι τέτοιο; Δίνεις €610 χωρίς να έχεις αποκτήσει τίποτα, μόνο την προσδοκία ότι ΑΝ θέλεις να πας διακοπές και θέλεις να πας στους τόπους που προσφέρουν, στα ξενοδοχεία που συνεργάζονται και στις ημερομηνίες που υπάρχουν διαθέσιμα τα πακέτα, τότε θα πληρώσεις το 40% της τιμής. Προσωπικά, λογικά σκεφτόμενος, δεν θα δεχόμουν ακόμα κι αν ήταν να πλήρωνα το 10%. Η αλήθεια φέτος δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω διακοπές. Άρα συμπεραίνουμε ότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα μπει για τα ταξίδια. Θα μπει κάποιος με την προοπτική να γράψει, τουλάχιστον ακόμα 4 άτομα. Αν πιστεύει ότι δεν μπορεί να γράψει 4 άτομα, δεν θα μπει. Επίσης, αν κάποια στιγμή ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να το κάνει, θα βγει (χάνοντας τα 250 και όλες τις ήδη καταβληθείσες μηνιαίες "δόσεις").


Τα μαθηματικά που δεν βγαίνουν:
Το γεγονός ότι όλοι λειτουργούν λογικά και για το συμφέρον τους επιστρέφει εδώ. Οι αριθμοί όμως είναι ένα πρόβλημα γιατί μας λένε την απλή αλήθεια:
1
4
16
64
256
1024
4096
16384
65536
Για να λειτουργήσει το όλο οικοδόμημα της πυραμίδας (γιατί περί αυτού πρόκειται) οι 4 πρώτοι που γράφτηκαν από τον επικεφαλής, πρέπει να βρουν ακόμα 16. Αυτοί οι 16 όμως θα γραφτούν και θα παραμείνουν γραμμένοι, μόνο αν έχουν γράψει άλλους 64. Αυτοί οι 64 όμως πρέπει να βρουν 256 κ.ο.κ. Ως αποτέλεσμα όλου αυτού μόλις η 8η φουρνιά χρειάζεται 16.384, που όμως και πάλι θα γραφτούν μόνο αν βρουν τους άλλους 65.536 να γράψουν! Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του πληθυσμού πάντως η 11η στοιβάδα χρειάζεται 1.048.576. Πληροφοριακά και σύμφωνα με επίσημα στατιστικά η Κύπρος έχει 800.000 κατοίκους και κάτι ψιλά. Και θυμηθείτε: Οι αριθμοί αυτοί μας λένε τι γίνεται όταν ο καθένας γράφει μόνο 4 και όχι περισσότερους.


Η απάτη:
Από την τελευταία πρόταση συνεχίζω. Λέμε τώρα για παράδειγμα ότι πάνε όλα αντίθετα απ' ότι λένε τα μαθηματικά και υπάρχουν 65.536 άτομα (δεν λέω "βλάκες") που θεωρούν ότι θα κάνουν πολλές διακοπές και για αυτό θα γραφτούν. Και δεν θέλουν να γράψουν άλλους, διότι αυτοί το κάνουν για τις προσφορές. ΟΚ. Άρα κανείς από όλους τους προηγούμενους δεν πληρώνει (διότι έχει ήδη γράψει 4 νέα μέλη) και οι 65.536 αυτοί φίλοι μας έχουν δώσει από €250 και κάθε μήνα δίνουν τη μηνιαία τους δόση (€30). Το αρχικό ποσό που έχουν δώσει ήταν συνολικά €16.384.000 (ναι δεκαέξι εκατομμύρια) και κάθε μήνα δίνουν συνολικά €1.966.080. Απορία: ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; Στις διακοπές τους; Αχαχαχαχα! Δεν θέλω να κάνω υπολογισμό τι ποσό αναλογεί στις διακοπές του καθενός, ακόμα κι αν το 10% κάνει διακοπές ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, πράγμα αδιανόητο για την κοινή λογική!


Βαρέθηκα να συνεχίζω με τα μαθηματικά (εξάλλου δεν τα κατέχω), αλλά το γεγονός είναι ένα: Η εταιρεία αυτή είναι προφανέστατα πυραμίδα και ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει είναι να βρεθούνε πολλοί βλάκες που να είναι γραμμένοι και να πληρώνουν χωρίς να γράφουν καινούριους. Αυτό δεν συμβαίνει διότι κανένας δεν είναι βλάκας (καλά μην παίρνεις και όρκο!) και για να είναι γραμμένος γυρεύει να γράψει κι άλλους. Αν δεν βρίσκει, βγαίνει! Άρα το πράμα αυτό όπως έδειξα έχει όρια και αυτά είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζουμε.


Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας που φωτογραφίζει την .....Ventures αν και δεν την κατονομάζει:



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 3
Πληροφορία για πιθανή διάπραξη απάτης τύπου ¨Πυραμίδα¨


Έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, ότι συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, διοργανώνει συγκεντρώσεις σε όλη την Κύπρο υπό μορφή σεμιναρίων, για δημιουργία θετικής σκέψης μέσω ταξιδιών.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν ως μέλη σε συγκεκριμένη εταιρεία, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό €240 περίπου. Στη συνέχεια, καλούνται να προσελκύσουν και άλλους φίλους και συγγενείς, με σκοπό να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και τελικά να εγγραφούν ως μέλη, καταβάλλοντας και αυτοί το αντίστοιχο ποσό. Σύμφωνα με τους διοργανωτές των σεμιναρίων, το όφελος αυτών που προσελκύουν νέα μέλη, είναι η εξασφάλιση δωρεάν ή φθηνών διακοπών.
Τα πρόσωπα της ομάδας αυτής, που συνεχώς διευρύνεται, φαίνεται να ενεργούν ως μεσάζοντες, για λογαριασμό της πιο πάνω εταιρείας, η οποία εδρεύει σε χώρα του εξωτερικού.
Αν και μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε οποιαδήποτε καταγγελία για εξαπάτηση, ο τρόπος που δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, θυμίζει έντονα περίπτωση απάτης τύπου ¨πυραμίδας¨, που στην περίπτωση αυτή, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να εξαπατηθούν πολίτες.
Με αφορμή τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρείας και στην Κύπρο, η Αστυνομία καλεί το κοινό, εφόσον περιέλθουν στην αντίληψη του τέτοιου είδους δραστηριότητες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.

ΠΗΓΗ

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να προσεχουν ολοι, εχουν εμφανιστει πολλοι αεριτζηδες στην περιοχη

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι.. να προσεχετε εσεις οι αεριτζηδες της περιοχης που γραφεται μαλακιες... ρωτηστε και κανενα δικηγορο προτου αναρτησετε οτι παπαρια σας κατεβει!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή σας αρέσει η τεχνολογία , το ίδιο συμβαίνει και με εμάς ξέρετε , να αντιγράφετε από άλλα blog γνωρίζετε , όλες τις πληροφορίες όμως δεν τις κοινοποιείται! Εφόσον λοιπόν σας αρέσει η αντιγραφή , αντιγράφω και κοινοποιώ και εγώ τα εξής..... "Φίλε που δεν μας λες ούτε το όνομα σου μισές πληροφορίες δίνεις με ανακρίβειες και χωρίς αποδείξεις. Μιλάμε για μια εταιρία η οποία έχει βραβευτεί με το βραβείο της καλύτερης ιστοσελίδας τουρισμού του κόσμου (world travel award 2012) μπορείς να το googlareis και να δεις ακριβώς πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βραβείο είναι αυτό. Οι προσφορές είναι απίστευτες και ακόμα και αν κάποιος γίνει μέλος ως πελάτης που όπως λες θα πληρώνει τα 610 χρόνο πρέπει να σε ενημερώσω ότι οι προσφορές που έχει ισχύουν για ΌΛΟΥΣ τους συγγενείς πρώτου βαθμού χωρίς να είναι οι υπόλοιποι μέλη επίσης ένα μέλος μπορεί να κλείνει διακοπές και για ένα φίλο και μία φίλη του που δεν είναι μέλος! Επομένως με μία συνδρομή μπορούν να ταξιδεύουν στα καλύτερα μέρη του κόσμου και της Ελλάδας από τους παππούδες και τις γιαγιάδες σου μέχρι οι γονείς τα αδέρφια και ένας φίλος/φίλη. Άρα το κόστος μειώνεται αμέσως στα 610 δια 6 ίσον 100 περίπου Ευρώ το άτομο το χρόνο για να απολαμβάνει μοναδικές εμπειρίες στα καλύτερα μέρη του κόσμου στα καλύτερα ξενοδοχεία με πάρα πολύ υψηλές παροχές. Πρόσφατα πήγα με τρεις φίλους μου στη Μυτιλήνη σε ένα καινούργιο ξενοδοχείο σε DELUXE δωμάτιο με σάουνα και υδρομασάζ μέσα, με καθημερινό πρωινό και cocktail party καλωσορίσματος και εξοικονομήσαμε συνολικά 665 ευρώ με σχέση με την τιμή του δωματίου αν πηγαίναμε μόνοι μας. Πληρώσαμε 65 ευρώ το άτομο και για τις 4 μέρες και μόνο ένας αρκούσε που ήταν μέλος. Κανονικά θα είχαμε πληρώσει 855 ευρώ για τις τρεις ημέρες για τρία άτομα και δύο δωμάτια δηλαδή 285 το άτομο. Άρα όποιος είναι λογικός άνθρωπος μπορεί να καταλάβει την τεράστια αξία των υπηρεσιών της εταιρίας και να γίνει μέλος μόνο και μόνο για να απολαμβάνει με τους δικούς του ανθρώπους μοναδικές στιγμές. Επίσης σαν μέλος όλοι πάλι οι συγγενείς πρώτου βαθμού μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακές εκπτώσεις από 10-70 τοις εκατό στην καθημερινότητα τους σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις σε κάθε σχεδόν μέρος του και χώρα του κόσμου στην οποία έχει επεκταθεί η εταιρία. 23 χώρες αυτή τη στιγμή και συνεχώς μεγαλώνουμε. Στον καφέ που σίγουρα πίνεις, στα ψώνια, σε γιατρούς, στα λάστιχα αυτοκινήτων, σε ταξί, σε γυμναστήρια, σε πιτσαρίες, στα καταστήματα fast food, καταστήματα οπτικών μέχρι και σε solarium, paintball και ότι μπορείς να φανταστείς! Υπάρχουν τεράστιες εγγυήσεις μοναδικές στον κόσμο που δεν έχει καμία άλλη εταιρία τουρισμού όπως ότι αν βρεις καλύτερο αεροπορικό εισιτήριο από άλλη εταιρία ή σελίδα στέλνεις ένα e-mail στην εταιρία μας και σου κλείνει το εισιτήριο στην καλύτερη τιμή που το βρήκες και σου επιστρέφει και σε ταξιδιωτικά δολάρια το 150 τοις εκατό της διαφοράς. Σε συγκεκριμένο παράδειγμα φίλοι μου βρήκαν μια προσφορά καλύτερη από μία άλλη ιστοσελίδα και η εταιρία μας τους επέστρεψε το 150% της διαφοράς και ουσιαστικά ταξίδεψαν ΔΩΡΕΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

....και συνεχίζω την αντιγραφή.... "Μπορώ να σου δείξω τα παραστατικά με ονοματεπώνυμα και όλα αν το επιθυμείς και να μην μιλάς με ανακρίβειες. Και όσο για την λέξη πυραμίδα που αναφέρεις προφανώς δεν γνωρίζεις τι λες. Οι παράνομες πυραμίδες είναι απλά ανταλλαγή χρήματος χωρίς προιόν που υπόσχεται ότι το χρήμα που καποιος δίνει θα γίνει περισσότερο χωρίς να κάνει τίποτα. Έχουν μάξιμουμ διάρκεια ζωής περίπου 1 χρόνο και διώκονται από τον νόμο. Οι εταιρίες δικτυακού marketing δεν έχουν σχέση με αυτό. Είναι νόμιμη βιομηχανία που υπάρχει 60 χρόνια και διδάσκεται στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και οι πρώτη εταιρία που ξεκίνησε στην Αμερική η Amway έτσι για την ιστορία υπάρχει ακόμα 60 χρόνια μετά και πολλοί αντιπρόσωποι της έχουν γίνει οικονομικά ανεξάρτητοι όπως και πολλών άλλων αντίστοιχων εταιριών. Υπάρχουν προιόντα και η εταιρία επιστρέφει περίπου το 65% των κερδών της με ένα πολύ δίκαιο σύστημα αμοιβών πίσω στους αντιπροσώπους επειδή εκείνοι κάνουν ουσιαστικά τη διαφήμισή της. Δεν πληρώνουν για διαφήμιση στην τηλεόραση ή σε άλλα μέσα αυτές οι εταιρίες αλλά γίνονται γνωστές από φίλο σε φίλο, κάτι που ούτως ή άλλως όλοι κάνουμε καθημερινά δηλαδή συστήνουμε κάτι στους φίλους μας που μας άρεσε για να το κάνουν και εκείνοι. Απλά εδώ πληρωνόμαστε κιόλας αν τους αρέσει και πάρουν το προιόν. ΠΟΥΘΕΝΑ η εταιρία δεν υπόσχεται ότι θα "βρέχει" λεφτά αν δεν προωθήσει κάποιος το προιόν στο δίκτυο του και τα κέρδη προκύπτουν απ'την πώληση του membership πακέτο στο club. Η εταιρία δεν δίνει KAMIA προμήθεια για την εγγραφή αντιπροσώπων. Άρα καμία σχέση με παράνομες πυραμίδες γι΄αυτό υπάρχει ακόμα μετά από 7 χρόνια και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά ακόμα και σύντομα και εσύ θα είσαι μέλος γι΄αυτές τις υπέροχες υπηρεσίες που προσφέρει. Ο δήμαρχος Πάφου και ο Υπουργός Τουρισμού έδωσαν βραβείο και συγχαρητήρια στην εταιρία για τη συνεισφορά της στο τουρισμό στην Κύπρο. Μπορώ να αναφέρω πάρα πολλούς ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ και ΣΟΒΑΡΟΥΣ φορείς που βράβευσαν την εταιρία. Μπορώ να σου μιλήσω πάρα πολύ εκτεταμένα για το θέμα γιατί το έχω μελετήσει εις βάθος και αν πραγματικά εσύ ή οι αναγνώστες επιθυμούν να γνωρίσουν το αντικείμενο σωστά μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου. Λέγομαι Νίκος Χατζηπέτρου το facebook μου είναι Nick Hatzipetrou και το τηλέφωνο μου είναι 6957562615. Wish you were here! :D"

Ανώνυμος είπε...

αερολογιες μονο για να αρπαξουν λεφτα....

Ανώνυμος είπε...

σταματηστε να κοροιδευτε τον κοσμο, ειμαστε κωλοκρατος κ ο καθενας κανει οτι θελει χωρις κανενα ελενχο, αυτα ειναι απατεωνιες

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αυτο παιδιά ειναι τελείος κορoιδία . Αυτος ο SIKE ψαχνει για κορόιδα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ, Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ - ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ - ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΗΛ.,Ο ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΧΑΖΟΥΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ. ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΥΝ Η1Ν1 ή ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, Η ΟΙΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΗ "ΠΥΡΑΜΙΔΑ". ΔΗΛ.,ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, Ο ΟΠΟΙΣ ΕΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ. ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ MARKETING PLAN ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΙΜΑΙ 1 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΔΟΥΛΕΥΩ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.800ΕΥΡΩ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΓΡΑΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?TO ΠΟΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από προσωπική εμπειρία χωρίς να γίνω μέλος .... Την πρώτη φορά ένα γνωστός έπιασε με τηλ να βρεθούμε για καφέ. Επέμενε να βρεθούμε η ώρα 7 αλλά εγώ είχα δουλεία τζαι λέω του να βρεθούμε η ώρα 8. Να μεν τα πολυλογώ αρκεψε έδειχνέ μου διαφάνειες βιτεούδκια κλπ εσυρνε μου τζαι καμπόσα "οτι περνούμε καλά στα ταξίδκια, γνωρίζουμε κόσμο, ακούμε τα προβλήματα των άλλων κλπ κλπ. Στην πολλήν ώρα τάχατες να συμπλήρώσω τα στοιχεία μου για να μπω σε ένα διαγωνισμό. Στα στοιχεία τούτα ήθελε και τα στοιχεία της κάρτας μου και έτσι δεν τα εσυμπληρωσά έπαιξα πελλόν γιατί ήθελα να το ψάξω λίγο πριν κάμω οτιδήποτε.
Πριν λίες πιάνει με ενας κολλητός να βρεθούμε για καφέ πάλε η ώρα 7. Επεμενε τζαι τούτος να βρεθούμε η ώρα 7 τζαι δεν μου ελεγε το λόγο που ήθελε να βρεθούμε και γιατί ήταν τόσο επείγον!
Παω τζαι εγώ αχάπαρος τζαι είδα το σεμινάριο τέλοσπαντων να το πούμε ότι ήταν promoting, τζαι τζιήνο που επρόσεξα είναι ότι ούλλοι ήταν χαμογελαστοί μέσα στην τρελή χαρά, ούλλους οι κινήσεις τους εν οι ίδιες, πισκαλα πισκαλα του ενός, πισκαλα πισκαλα του άλλου, τζαι ο ένας επιασε Porsche, ο άλλος επιασε ΒΜW κλπ κλπ, εψηλώναν τα σιέρκα τους όπως τα μωρά του Δημοτικού αν θέλουν να βκάλουν λεφτά παραπάνω, σιέρκα ψηλά όσοι θέλουν φτηνές διακοπές, εν ξέρω εφάνηκε μου πολλά στημένη η όλη φάση. Άσε που όυλλοι εβλέπαν με, με το μισό τους γιατί ήμουν αρκετά διστακτικτός (εν επισκαλούσα γιατι εχάλασεν με η όλη φάση) τζαι προβανώς εκαταλάβαν ότι δεν θα επιάναν τα στοιχεία της κάρτας μου.

Εν έχω κάτι εναντίον των ανθρώπων ο καθενας μπορεί να κάμει ότι θέλει. Νου έσιει ο καθένας και ας σκεφτεί ότι θέλει ας κάμει και θα είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Εγώ εκείνο που έχω απορία είναι γιατί εν λαλούν στον άλλο έλα να βρεθούμε να δεις τούτη την παρουσίαση για τούτο το θέμα τζαι αν θέλεις γράφεσε μέλος? Γιατί ούλλοι πιππιλουν το ίδιο ποιημα? Γιατί εγώ πρέπει να πάω διακοπές σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και με άλλα άτομα που δεν τους ξέρω τζαι να ακούω τα προβλήματα του καθενός? Εν με κανούν τα δικά μου προβλήματα? Τέλοσπάντων μόνο και μόνο από την προσέγγιση που έχουν οι ανθρώποι κάτι δεν μου αρέσκει χωρίς να σημαίνει ότι κάμνω λάθος. Μακάρι να βκάλουν ολοι λεφτά να γινούν εκατομυριούχοι και στη ζώη δεν είναι μόνο να είσαι πλούσιος και να πηγαίνεις διακοπές.

Ανώνυμος είπε...

xD malista endiaferon pragmati....
einai tragiko pragmatika pos merikoi 9eloun na koroidepsouon tous allous...
nai me liga ma9imatika bgenei
afou panta i etairia pernei perissotera apo osa epistrefei...
gia na bgaleis san proto vima ta 180
prepei na ginei to eksis na dosoun 6+1 apo 270 dld 1890
kai tote i etairia epistrefei 450...
ara apo ton ka9enan pou to epixeirei i etaireia bgazei 1450

Ανώνυμος είπε...

εμένα με πήρε μια μέρα ένας παλιός συμμαθητής μου να μου πει για "δουλειά"

η πλάκα είναι ότι μια μέρα μετά είχα πάει σε έναν άλλο φίλο μου και του το είπα, χωρίς να ξέρω τι είδους δουλειά, μου είπε για την World Ventures ότι είναι στάνταρ


ε πήγα μετά από 2-3 μέρες για να μάθω και μόλις πήγα και βλέπω World Ventures έβαλα τα γέλια

Ανώνυμος είπε...

η πλάκα είναι ότι αυτοί ήταν Αλεξανδρούπολη και εκεί έχουμε πολλούς high class... αλλά δεν τσίμπησα γιατί ξέρω τι εστί πυραμίδα, κι έτσι απλά τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι και την έκανα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ παιδιά έχω γραφτεί στην συγκεκριμένη εταιρεία αλλά ευτυχώς που το ακύρωσα σύντομα γιατί σου επιστρέφουν τα λεφτά σου πίσω αν το ακυρώσεις εντός 14 ημερών.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι παράνομο απλά πρέπει να γράψεις κι εσύ άλλα 4 άτομα, που ως φυσικό θα είναι στενοί συγγενείς και φίλοι άρα τους λες να πληρώσουν για να σταματήσεις να πληρώνεις εσύ συνδρομή. Αυτό είναι εκμετάλλευση προς τους φίλους και τους συγγενείς.

Ανώνυμος είπε...

αμα γραφτω σε τουτο το σηστημα πρεπει να πλεροσω $270 σωστα? αμα δεν καταφερω να εβρω τους 4 και να τους πεισω γραφτουν εννα χαννω $50 καθε μηνα σωστα? τοτε για να ξελασποσω σε ενα χρονο πρεπει να γραψω 6-7 αλλους συντομα(για να πιασω τζινα ουλλα πισω).
το μεγαλιτερο προβλημα ομως ειναι οτι εκεινοι τους οποιους εννα γραψω θα ειναι γνωστοι και φιλοι που αν δεν καταφερουν γραψουν τους δικους τους θα τους εχεις να σε πελεκουν μερα νυκτα οτι τους εβαλες σε πελαες.
ενε σωστα?

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%97-Worldventures/389187537836356

Ανώνυμος είπε...

http://www.palo.gr/cluster/articles/eidhseis-kypros/780/?clid=4562186

Ανώνυμος είπε...

http://erathiagr.blogspot.gr/2013/03/worldventures.html

Ανώνυμος είπε...

Μην κάνει κανείς το λάθος να γραφτεί σε αυτήν την ''εταιρεία''... Ήμουν μέλος της worldventures για 3 μήνες και ακόμα μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που είπα ''γιατί όχι ας το δοκιμάσουμε''.... 3 μήνες μέσα στο άγχος, με πίεση από τους uplines μου για να φέρνω συνέχεια κόσμο και να πηγαίνω στα events για να δώσω και εκεί ένα σωρό χρήματα και πολύς χαμένος χρόνος.... Το κακό είναι ότι ήθελα να φύγω μόλις άρχισα να αντιλαμβάνομαι τί γίνεται σε αυτήν την ''εταιρεία'' , αλλά δυστυχώς είχα γράψει και τρεις φίλους μου τους οποίους δεν ήθελα και να αφήσω ξεκρέμαστους....... Θέλω να σας περιγράψω την εμπειρία μου και να σας πω κάποια πράγματα πέρα από τα προφανή που έχετε ήδη αναφέρει -τα οποία δυστυχώς εγώ κατάλαβα στη συνέχεια αφού είχα γραφτεί- καθώς και μερικά πραγματάκια εκ των έσω τα οποία τα καταλαβαίνεις αφού πρώτα μπεις και με τον καιρό καταλαβαίνεις πως έχεις πέσει μέσα στα σκατά....

Σοφια Α. είπε...

έχετε καταγραφεί από την εταιρία για τα ψεύδη που μεταδίδετε.έτσι και δεν κατεβάσετε την ανάρτηση θα σας κλείσω μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Και εγω γελαγα αλλα τωρα γελαω με σενα γιατι βγαζω 1000 τον μηνα πινωντας καφε...!! Αλλο πυραμιδα αλλο δικτυακο marketing .. diabase ti einai h μορφωση δεν πειρακσε κανεναν... και στην κυπρο απο 800000 κατοικους οι 60000 ειναι μελοι! Οχι ρε ολοι αυτοι οι βλακες τι επα8αν!