15.10.13

Μοιράζει χρήμα ο Χατεδάκης

xatedakis copy_copy_copy
- 290.000 ευρώ ήδη έχουν εκταμιευτεί γι’ αυτό το σκοπό

“Άνοιξαν” οι κωδικοί από το Υπουργείο Εσωτερικών, με την εκταμίευση της 1ης δόσεις ύψους 290.000 ευρώ και το επόμενο διάστημα ξεκινούν οι καταβολές των οφειλομένων του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ν. Προποντίδας στους προμηθευτές της, ενώ αναμένεται αμέσως μετά και η 2η δόση, ύψους 200.000 ευρώ.
Σε 490.000 ανέρχονται συνολικά οι οφειλές προς... τρίτους του ΟΠΑ από το 2006 και μετά και περιλαμβάνουν 390.000 ευρώ που είναι η “κληρονομιά” του Καλλικράτη και 130.000 ευρώ, που είναι οι οφειλές που υπήρξαν στη συνέχεια.
Όπως σημείωσε στο halkidikifocus ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Τάσος Χατεδάκης, αυτές τις ημέρες ξεκινούν να έρχονται σε επαφή με τους πιστωτές, οι οποίοι πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, φωτοτυπία τραπεζικού λογαριασμού και φωτοτυπία της ταυτότητας) ώστε να στείλει τα εντάλματα πληρωμών ο ΟΠΑ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να αρχίσουν οι καταβολές των χρημάτων. Ακόμη τόνισε ότι ανάλογα με την ταχύτητα που προχωρήσουν οι πρώτες καταβολές των λειξηπρόθεσμων οφειλών του ΟΠΑ, θα εκταμιευτεί και η δεύτερη δόση, ώστε να εξοφληθούν όλοι οι πιστωτές, ενώ δήλωσε: «Το Υπουργείο Εσωτερικών υπέγραψε και κάνουμε μια προσπάθεια να καταβληθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα χρήματα στους πιστωτές μας και να πάρουν όλα τα χρήματα που τους οφείλουμε».
Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 2373 065691-3.



Halkidikifocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: