26.1.14

Πολυυυύ "όμορφες" φωτογραφίες από την περιοχή του Ελαιώνα των Νέων Μουδανιών

                             
                      ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ....



ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΣ





ΕΛΑΙΟΝΑΣ ΤΟΝ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ





ΩΡΑΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΗ ΠΟΙΟΝ;;;;





ΟΜΟΡΦΗ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ





Η ΟΜΟΡΦΗ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΟΝΑ





ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΠΙΑΓΩΓΙΟ





ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΟΝΑ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ




Οι φώτο και τα σχόλια είναι από αναγνώστη του facebook

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθεί ο δήμαρχος και όλο το δημοτικό συμβούλιο και να φύγουν να πάνε αλλού. Να ζητήσουν πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα. Επί Παπαγιάννη δεν υπήρχαν τέτοιες εικόνες.

Ανώνυμος είπε...

Όταν βρέχει σε σημεία όπου οι δρόμοι παραμένουν χωματόδρομοι, τα ίδια φαινόμενα παρατηρούνται. Οπότε μη λαϊκίζουμε επειδή ενδεχομένως δεν είμαστε φίλα προσκείμενοι στη δημοτική αρχή ή μάλλον στην πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Προς τι τα παράπονα, όταν εγκαταστάθηκαν εκεί, με ελικόπτερο έφτασαν; Δεν είδαν ότι υπάρχουν χωματόδρομοι; Ας κάνουν λίγο υπομονή. Στο Διονυσίου, σε γειτονιά που υπάρχει από το 1924, ασφαλτοτάπητας κατασκευάστηκε το 2003.

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο λάθος για τον Ελαιώνα έγινε επί Δαλαμπίρα, και ξέρουμε ποιο είναι. Το 2o όταν ο Παπαγιάννης βρήκε κάποια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παρακαταθήκη για ασφαλτοστρώσεις από τον Ιορδανίδη (2006), δυστυχώς επέλεξε να τις κάνει στα τσατσανέικα. Τώρα, ολοκληρώθηκε συνολική μελέτη για την περιοχή, οπότε όταν θ ανοίξει χρηματοδοτικό πρόγραμμα για ασφαλτοστρώσεις,ελπίζω ως κάτοικος να τα φτιάξει, η τωρινή ή η επόμενη αρχή. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.