17.2.15

Ολοκλήρωση ενημέρωσης προγράμματος Erasmus σε μαθητές Γ΄Λυκείου του Δήμου Προποντίδας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου των σχολείων του Δήμου μας, που αφορούσε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες, με τους μαθητές να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και οι ίδιοι είναι οι αυριανοί επιχειρηματίες...
Επισημάνθηκαν στους μαθητές οι ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα , ώστε να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και γνώσεις από έμπειρους επιχειρηματίες, ευκαιρίες δικτύωσης στην Ευρώπη και νέες εμπορικές σχέσεις στο εξωτερικό.
Στα πλαίσια αυτής της δράσης τονίστηκε ιδιαίτερα πως πέρα από τον ενημερωτικό χαρακτήρα που είχε η δράση, ο Δήμος Νέας Προποντίδας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, έτσι ώστε να του δώσει τις κατευθύνσεις να καταστρώσει το επιχειρηματικό του σχέδιο - ιδέα και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, για οποιοδήποτε τομέα της επιχειρηματικότητας και αν ενδιαφέρεται.
Η ενημέρωση του προγράμματος έγινε από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ.Ανδρέα Λέλεκα με τη συμμετοχή του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Θωμά Παπαδόπουλου.
Συμμετείχαν συνολικά 404 μαθητές από τα σχολεία: ΓΕΛ Ν.Μουδανιών, Ημερήσιο ΕΠΑΛ Ν.Μουδανιών, Εσπερινό ΕΠΑΛ Ν.Μουδανιών, ΓΕΛ Ν.Καλλικράτειας, ΓΕΛ Ν.Τρίγλιας, Γυμνάσιο Σημάντρων με Λυκειακές τάξεις.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους διευθυντές και καθηγητές των σχολείων όσο και τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου για τη μεγάλη αποδοχή και απήχηση της δράσης αυτής.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς των μαθητών της Γ΄ Λυκείου των σχολείων του Δήμου μας για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείξανε τα παιδιά κατά τη διάρκεια της δράσης που πραγματοποίησε ο Δήμος Νέας Προποντίδας όσον αφορά την ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες.
Σας πληροφορούμε πως είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφόρηση και τυχόν βοήθεια για τις ευκαιρίες που....προσφέρει το Erasmus σε οποιοδήποτε τομέα της επιχειρηματικότητας και αν ενδιαφέρεστε.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γενικό Γραμματέα κ. Λέλεκα Ανδρέα και στο τηλέφωνο 2373350253.

Δεν υπάρχουν σχόλια: